x

Zoek resultaten

Loading...


Seminars in 2017

 

Geen éénzijdige presentaties, maar u kunt een stroom van brede en gerichte informatie tijdens de seminars bij A-B-T bv verwachten. Aan het woord komen onze eigen deskundigen, en ook gastsprekers die allen specialist zijn op hun vakgebied. U kunt inschrijven via het inschrijfformulier voor de volgende seminars:

All you need to know about flow

In dit seminar worden de basisaspecten rondom flowmeters behandeld. Enkele sleutelwoorden: vloeistoffen en gassen, volume en massa, snelheid, Reynolds, flowprofielen en -conditionering, procesparameters, flowmeettechnieken, druk- en temperatuurcompensatie, blijvend drukverlies, Total Cost of Ownership (TCO), normen en standaarden, richtlijnen, calibraties. En nog veel meer.

MFC's

Een MFC (Mass Flow Controllers) is een type instrument dat bij uitstek geschikt is voor relatief kleine gasflows. Het instrument kan uitgevoerd zijn als een flowmeter, maar ook gecombineerd worden met een geïntegreerde regelklep. Zo kan op een heel economische wijze een flow gecontroleerd worden. Aan bod komen de plus- en minpunten van de diverse uitvoeringen en ook de mogelijkheden die via gedigitaliseerde uitvoeringen beschikbaar zijn.

dP

Hoewel de meettechniek al heel lang bestaat, en wereldwijd ontzettend vaak wordt toegepast, is deze toch niet zo eenvoudig als het lijkt. Uiteindelijk zijn verschildruk flowmetingen nog best complex; zeker als je het goed wilt doen.

INSCHRIJVEN